24 de març del 2014

Contra el tancament de P3 a l'escola Carles Buigas (Cerdanyola)

Les famílies de l'escola Carles Buigas (Cerdanyola del Vallès) volen el seu P3-B

Comunicat de premsa de l'AMPA Escola Carles Buigas:


Una seixantena de persones es van donar cita, dilluns 24 de febrer, a les portes de l'escola Carles Buigas i van començar la marxa cap a l'Ajuntament, en senyal de protesta pel possible tancament d’una línia P3 pel curs vinent 2014/2015. Es va escriure una pàgina més a la història de Cerdanyola.

Al arribar a l’Ajuntament ens esperàvem més famílies d’altres escoles. En total un centenar de persones entre adults i infants amb samarretes grogues ens vam reunir per berenar i jugar als jocs organitzats per la nostra AMPA.
L’AMPA conjuntament amb l’escola organitzarà per aquests dies diversos actes, el primer d’ells va ser el d’ahir “Anem a jugar a l’Ajuntament” el que va ser un èxit de participació de les famílies.
Un dominó gegant, un piano musical, un parxís, un mural d’escriptura van ser alguns dels jocs escollits pels més petits per ensenyar a les portes de l’ajuntament que ells estimen la seva escola. Coincidint amb el CEM, que se celebrava a la Sala de Plens del Consistori van estar les famílies mostrant el seu recolzament a l'escola i la disconformitat amb l'Ajuntament i la Generalitat per la seva decisió.
Les autoritats no van tindre en compte el projecte educatiu de l'escola al prendre la decisió...simplement i paraules textuals de la Regidora d'Educació, Maria Reina, la baixada de natalitat.
A la trobada van estar presents mestres i personal de l'escola que ens van acompanyar en tot el trajecte així com van participar activament a les activitats proposades per l'AMPA. Gràcies mestres per la vostra implicació i vocació!!!
Així que l'any passat li va tocar a l'escola Xarau, aquest any a les escoles Carles Buigas i Serraparera, i com sempre ens deixa amb la incertesa de no saber quins criteris i el perquè d’escollir la nostra escola.
El que tenim clar com a famílies és que vam fer l’elecció correcte al marcar  la casella de preinscripció ESCOLA CARLES BUIGAS. Convidem a les famílies a sentir la veu dels pares i mares de la nostra escola , i podran escoltar com estem d’orgullosos de ser del Buïgas
Divendres 7 de març, celebrarem les jornades de portes obertes. Us convidem a tots a venir a les 9’15 h. i/o a les 15’10 h.
Diumenge 9 de març pel matí, us esperem a totes les famílies que vulgueu conèixer l’escola a compartir un dia lúdic i festiu amb les famílies de P3.
Per aixó diem orgullosos....Jo #sócdelBuigas !!





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada