15 de novembre del 2016

La Federació d'Educació dóna suport a les mobilitzacions d'estudiants del dia 17 de novembre


La Federació d'Educació dóna suport a les mobilitzacions d'estudiants del dia 17 de novembre



La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya mostra tot el seu suport a les organitzacions estudiantils que, aquest dijous, lluitaran al carrer per una Universitat Pública i de qualitat.



CCOO compartim la seva lluita per la igualtat de preu dels graus universitaris i els màsters, i per la reducció de les taxes universitàries en un 30%, en el camí cap a la gratuïtat dels estudis universitaris. Aquestes demandes són absolutament imprescindibles per evitar que la universitat sigui un camí vetat pels fills i les filles de les classes populars. I haurem de continuar lluitant plegats per l’increment de les beques i el finançament digne i suficient del conjunt de l’educació.

Aquest dijous 17 de novembre, els i les estudiants ens trobaran, com sempre, al seu costat. I de la mà hi serem també el dissabte 19N, amb el conjunt de les lluites socials, a la manifestació #PerUnsPressupostosSocials.















Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada