24 de març del 2014

Esplugues, 26 de març: Concentració en defensa de l'escola pública.

La Comunitat Educativa d'Esplugues us convoca a la concetració que tindrà lloc a la plaça de  l'Ajuntament el proper dia 26 de març en defensa de l'educació pública i en contra de la LOMCE, de la LEC i de les retallades. 


PROPOSTA CIUTADANA PRESENTADA PER LA COMUNITAT EDUCATIVA D’ESPLUGUES PER A SER DEBATUDA EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT D’ESPLUGUES DEL MES D’ABRIL DE 2014.

La Comunitat  Educativa d’Esplugues, formada per Associacions de mares i pares, docents, estudiants, sindicats i entitats d’educació en el lleure, ateses les actuals circumstàncies que està patint l’escola pública en general i l’escola pública d’Esplugues en particular, demanem al ple de l’ajuntament d’Esplugues que  debati i recolzi els següents punts d’acord:

  1. Que s’adhereixi al MANIFEST que ha elaborat la Comunitat Educativa d’Esplugues que s’adjunta.
  2. Que l’ajuntament recolzi les accions que l’esmentada  Comunitat organitzi o porti a terme.
  3. Que  aquest  MANIFEST es publiqui a la revista EL PONT, per tal de fer-ne la màxima difusió i que pugui arribar a tota la població d’Esplugues.
  4. Que faci arribar els acords presos al respecte a tots els grups parlamentaris, a la conselleria d’Educació, als Serveis Territorials i al Consell Comarcal del Baix Llobregat .
  5. Demanem així mateix que els partits polítics representats a l’ajuntament que tinguin representació al Parlament de Catalunya facin arribar als seus grups parlamentaris la inquietud que pateix la Comunitat Educativa d’Esplugues, tot demanant-los la seva intervenció en defensa dels interessos de l’educació pública a Esplugues.


Esplugues de Llobregat   març de 2014













Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada