20 de gener del 2014

Illes: Educació amenaça per carta els directors de les escoles i instituts

Els recorda que la Llei de símbols preveu multar-los si s'incompleix als seus centres


ENRIC BORRÀS Palma | Actualitzada el 17/01/2014 19:42





La Conselleria d'Educació ha enviat aquesta setmana una carta als directors d'escoles i instituts en què els recorda que dilluns entra en vigor la Llei de símbols, que ells són els responsables que s'apliqui i que la norma preveu infraccions si es vulnera. La carta -signada pel cap del departament de Planificació i Centres, Fernando J. Llorca- amenaça els directors dels centres educatius fins i tot de multar-los.
La Llei de símbols, explica la tramesa, "indica que la utilització o col·locació de qualsevol altre símbol diferent dels descrits en aquesta Llei haurà de ser autoritzada per la conselleria competent". Recorda que, en l'ensenyament no universitari, "la persona responsable per adoptar les mesures adequades per al cessament de l'ús no permès de símbols, en cas que es produís, és el director del centre educatiu".
Un pic ha deixat clar que el responsable final de tot allò que es pengi en una escola o institut és el director, la carta ho remata explicant que la llei "preveu les conductes constitutives d'infracció per les obligacions que regula, amb les consegüents sancions econòmiques".

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada