5 de juny del 2013

#13J, 18h: Per uns pressupostos socials. No ens fiqueu la mà a la butxaca


La Plataforma Sindical Unitària convoca:

13 de juny a les 18 hores a Plaça Sant Jaume de BCN


NO ENS FIQUEU LA MÀ A LA BUTXACA 

El govern de la Generalitat segueix tancat en la seva negativa a negociar els salaris i les condicions de treball dels seus treballadors i treballadores. Entre tant fan propostes per reduir el personal i els serveis de les Administracions Locals o demanen informes per reduir les administracions públiques a la mínima expressió.

Tot si val, amb l’excusa de la modernitat i l’eficiència, per privatitzar i reduir els serveis públics i socials i per reduir el nombre de treballadors i treballadores de les Administracions Públiques de Catalunya i precaritzar la seva feina i la seva vida.

Ho volen fer tant en el que depèn directament del govern com en allò que depèn de les administracions locals i que te afectació sobre els serveis sanitaris, educatius, administratius, de seguretat i protecció de les persones i dels bé comú.

Catalunya necessita amb urgència uns pressupostos socials, per garantir a la ciutadania els drets propis d’un Estat de Benestar, i unes condicions de treball estables i dignes pels treballadors i treballadors que presten un servei públic, tant sí ho fan de forma directa com a través de concerts i convenis.

El Govern no pot seguir entestat en la eliminació de la paga dels treballadors i treballadores que depenen directament dels pressupostos i que repercutirà en la resta de treballadors i treballadores que presten serveis públics.

No es pot seguir mantenint aquesta mesura sense que es faci el debat pressupostari i s’aprovin els pressupostos pel 2013. De fer-ho el govern de la Generalitat s’estarà acarnissant de nou, amb els treballadors i treballadores, que d’una o altra manera depenen dels pressupostos de la Generalitat.

No té cap mena de sentit mantenir una mesura en un moment que no es coneixen totes les variables pressupostaries, ni per la via dels ingressos ni per les l’objectiu final de dèficit.

Reiterem que qualsevol equilibri pressupostari ha de venir enfortint la recaptació, per la renegociació del deute de la Generalitat i per la reducció de despeses en lloguers i en alts càrrecs i personal de confiança.

EXIGIM

  • La negociació de les retribucions de 2013 i la recuperació de les pèrdues de 2012 
  • El manteniment de l’ocupació pública 
  • La revocació de l’acord de govern 

Cridem a manifestar la nostra protesta,

13 de juny a les 18 hores a Plaça Sant Jaume de BCN




PREMSA DEL 13 DE JUNY DE 2013



















Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada