12 d’abril del 2013

Federació d’Educació de CCOO exigeix al Departament d’Ensenyament la convocatòria de mesa sectorial



A data d’avui no tenim l’esborrany del decret.  
La Federació d’Educació de CCOO exigeix al Departament d’Ensenyament la convocatòria de mesa sectorial per poder negociar el decret de plantilles i provisió de llocs de treball docents.



CCOO és conscient  que el Departament d’Ensenyament ha elaborat un esborrany de decret de plantilles i de provisió de llocs de treball docents però encara no l’ha presentat als sindicats amb representació a la mesa sectorial. 
Aquest decret és d’obligada negociació amb els sindicats i per això exigim al Departament la urgent convocatòria de la mesa.
CCOO exigirà que la nova normativa    respecti els criteris de publicitat, transparència, igualtat, mèrit i capacitat.


Per a CCOO, la provisió ordinària, que es fa mitjançant el concurs de trasllats ha de ser el sistema majoritari. La provisió específica, que es fa a nomenaments d’estiu, ha de continuar  en els casos que sigui  necessari, tal i com s’ha fet  fins ara (serveis educatius, professorat de presons i aules hospitalàries, llocs singulars, itinerants, inspecció...): a proposta del Departament, dels equips directius o per confirmació al lloc de treball, amb total transparència.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada