23 d’abril del 2013

Com podeu compartir les vostres accions? Setmana reivindicativa 22-28 abril #SetmanaGroga

SETMANA DE MOBILITZACIONS PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA
del 22 al 28 d’abril de 2013

Us animem a totes les AMPA a participar en aquesta setmana de lluita per rebutjar les retallades en educació i la futura llei LOMCE. Organitzeu un Sant Jordi reivindicatiu, assemblees, tancades a les escoles, cassolades, debats, xerrades,...qualsevol acte per defensar l'educació pública. COMPARTIU LES VOSTRES IMATGES I ACCIONS REIVINDICATIVES:

1. AL BLOG DEL MUCE (http://setmanagroga.blogspot.com):
  • Envia correu electrònic a: mucecatalunya.foto@blogger.com
  • Poseu a l’assumpte del correu:  Localitat i centre, i un detall de l’acció (per exemple "Sant Cugat (Escola Llibertat): Sant Jordi reivindicatiu")
  • Adjunteu totes les imatges o enllaços a imatges que tingueu penjades al vostre blog, i una breu descripció de l’activitat, al cos del missatge.
Al cap d'una estona, podreu veure-les penjades al blog del MUCE. 


2. A les XARXES SOCIALS:
  • Durant tota la setmana de lluita: Usem el hashtag: #SetmanaGroga quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les activitats, xerrades, comentaris, vivències de la #SetmanaGroga setmana de lluita a Twitter.
  • 23 d'abril, Diada reivindicativa de Sant Jordi: Usem el hashtag: #SantJordi quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les nostres vivències de la diada a Twitter.
  • 25 d’abril, Diada de les tancades: Usem el hashtag: #25ATancades quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les tancades a Twitter.
  • 28 d’abril, manifestació a Barcelona: Usem el hashtag: #28AEducació quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les tancades a Twitter.





 

trobada comunitat educativa MUCE 








 
 


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada