11 de febrer del 2013

Diumenge 17F, manifestació en defensa de la sanitat pública


La Plataforma Sindical Unitària  i la Plataforma "Pel dret a la salut" convoquem


Manifestació 
en defensa de la sanitat pública

Treballadors i usuaris de la sanitat a la Plaça Catalunya de Barcelona, el proper diumenge 17 de febrer, a les 12 hores, coincidint amb la convocatòria, en d’altres comunitats, fem una marea blanca contra la privatització i retallades de la sanitat pública.



  • En defensa de la sanitat pública

  • Defensant els serveis públics, defensem l'estat del benestar

El proper dia 17 de febrer, diumenge, es prepara una manifestació en defensa del sistema sanitari, amb doble reivindicació: com a treballadors i treballadores que reclamem els nostres legítims drets laborals, i com a professionals que hem ajudat a construir un sistema que ha donat resposta durant molts anys a les necessitats de la població.

Vam entendre, ja fa molt de temps, que aquesta lluita no és exclusiva del sindicat, és una lluita conjunta del moviment sindical, la classe treballadora i la societat civil, i és per això que les majors mobilitzacions les hem aconseguit coordinant aquests tres “actors”. En aquesta mateixa línia planifiquem la mobilització del dia 17: d’una banda el moviment sindical i els treballadors i treballadores a través de la Plataforma Sindical Unitària, i d’altra la societat civil a través de la Plataforma pel Dret a la Salut i totes les organitzacions que la composen (moltes de les quals també s’integren a la Plataforma Prou Retallades)

En un moment com el que vivim en que els pilars de l’estat que la Constitució ens reconeix a tots els espanyols (i catalans): dret al treball, a la vivenda, a la justícia, a la salut, a l’educació....    son atacats sistemàticament per aquells que tot ho volen convertir en “bens de consum”, que volen fer negoci amb les nostres vides i a qualsevol preu, que converteixen els drets en privilegis o en beneficència, que s’han enriquit a costa del patiment de moltes i moltes persones, que estan destruint el país, que ens arrabassen el nostre present i el futur dels nostres fills... En un moment així hem de ser capaços de trobar les forces i els arguments necessaris per lluitar pel que és nostre i per la nostra dignitat.

Mentre corruptes i corruptors ens dissenyen el present i ens planifiquen el futur no ens quedarem quiets ni callarem.








Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada