11 de febrer del 2013

Acte "La LOMCE, una llei a favor de qui?", a l'Escola del Treball de Barcelona, dimarts 12 de febrer


Document: EL MUCE davant La LOMCE (pdf)

Acte "La LOMCE, una llei a favor de qui?", a l'Escola del Treball

EL MARC UNITARI DE LA COMUNITAT EDUCATIVA (MUCE) PRESENTARÀ LES VALORACIONS I POSICIONAMENTS SOBRE L'AVANTPROJECTE DE LA LOMCE

La LOMCE posa en qüestió la igualtat d'oportunitats per a tot l'alumnat. És una llei que augmenta la mercantilització, aprofundeix en la privatització de l'ensenyament públic i ataca el nostre model educatiu i la immersió lingüística.

El MUCE organitza un acte per presentar les valoracions, posicionament i accions de la comunitat educativa respecte a l'avantprojecte de la LOMCE. Intervindran representants de totes les entitats de la Comunitat Educativa integrades en el MUCE. 

Presentarà l'acte Francesc Imbernón, catedràtic de Pedagogia de la UB i director de l'Observatori internacional de la Professió docent (OBIPD).

Tindrà lloc demà dimarts, 12 de febrer, de 2013, a les 18'30 hores, a la sala d'actes de l'Escola del Treball (recinte Escola Industrial), al c/Comte d'Urgell, 187, de Barcelona.



Organitza: MUCE – Marc Unitari de la Comunitat Educativa

http://muce21abril.blogspot.com







Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE):

Associació d'Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Educació Secundària (FAPAES) - Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d'Educació de CCOO - Federació d'Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d'Estudiants (SE) - Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC-STEs (IAC)

Document: EL MUCE davant La LOMCE (pdf)

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada