28 de febrer del 2013

4M: VAGA GENERAL A FLIX. 'Escola Enric Grau Fontseré de Flix diu NO ALS ACOMIADAMENTS


L’escola també diu NO ALS ACOMIADAMENTS

4 DE MARÇ TOTHOM A BARCELONA
4 DE MARÇ VAGA GENERAL
Per tal de facilitar els desplaçament del poble de Flix a Barcelona el proper dilluns dia 4 s’ha convocat a nivell municipal una VAGA GENERAL.
Tot i que pugui semblar contradictori, des de l’AMPA s’ha demanat a l’escola que no s’hi sumi i mostri el seu suport atenent la canalla de manera que no suposin un obstacle als pares  i les mares que vulguin anar a Barcelona, així com, organitzant des de la mateixa escola actes de suport.
Per tal de preveure el desenvolupament de la jornada cal que retornéssiu emplenada a l’escola la següent butlleta al llarg de dijous dia 28 de febrer, disculpeu la urgència.
El Consell Escolar de la nostra escola en reunió celebrada el 27 de febrer de 2013 a 3/4 de 5 de la tarda ha acordat per unanimitat adherir-se al manifest aprovat per l’Ajuntament de Flix amb motiu de l’ERO presentat per la companyia ERCROS sobre la factoria de Flix.  En la mateixa sessió s’ha informat que el Claustre de professors havia fet el mateix en reunió celebrada a 2/4 d’1 del mig dia del mateix dia, en la qual també  s’ha aprovat donar publicitat al seu posicionament i, coneixedor de la convocatòria de  Vaga General convocada al nostre municipi pel dia 4, a fi de facilitar el desplaçament dels pares i mares a la manifestació que es durà terme a Barcelona, el Claustre seguint les propostes de l’AMPA, ha acordat col·laborar a facilitar a les famílies l’esmentat desplaçament, per la qual cosa:


  • El centre romandrà obert per atendre la canalla, molt especialment aquella que llur pare i/o mare es desplaci a la manifestació.
  • Un equip voluntari de mestres col·laborarà en les tasques d’acollida i menjador que dictamini l’AMPA.
  • A la manifestació hi haurà una representació del Claustre de la nostra escola.
  • L’escola no manarà deures ni es programarà cap tipus de prova ni per dilluns 4, ni per dimarts 5, així mateix no avançarà temari en les classes que falti canalla.
  • Es respectarà el dret dels pares a que els seus fills o filles s’adhereixin a la vaga.


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada