13 de juliol del 2012

El 17 de juliol, dóna la cara!: FEM el mural amb les cares de la precarietat


El juliol CCOO continuem en lluita... no estem de vacances!


El 17 de juliol, dóna la cara!:


  • Mural amb les cares de la precarietat i l’acomiadament, mural de les persones afectades per la crisi
  • Vine a penjar la teva fotografia al MURAL DE LA PRECARIETAT

17 de juliol, a les 10:30, davant del Consorci d’Educació de Barcelona (Pç. Urquinaona):  fem el mural amb els rostres de la precarietat



Fem el mural amb les cares de la precarietat i l’acomiadament, el mural de les persones afectades per la crisi que no hem provocat



Porta una fotocòpia DIN-A3 (blanci i negre) de la teva fotografia i l’enganxarem al mural. Pots portar també la fotografia d’altres companys i companyes.



La Coordinadora de docents interins, substituts i aturats de CCOO, sorgida de les múltiples Assemblees i Plataformes promogudes per CCOO Ensenyament arreu de Catalunya continuem la lluita en defensa del professorat interí, substitut i aturat. El 4 de juliol vam convocar una cadena humana al Parlament, i el 17 de juliol tornem a fer una crida a la mobilització.

Als més de 850 docents que van perdre la feina aquest curs per la supressió del reforç generalizat (6na. hora) i l’increment de la jornada lectiva, s’afegiran milers de llocs de treball perduts el proper curs,  a més de la precarització laboral dels qui puguin aconseguir feina. Aquest juliol, prop de 6.000 persones han perdut la mensualitat que els correspondria per l’Acord del 2005, signat entre CCOO i l’Administració.  

Sotmesos a una espiral de precarització que sembla no tenir límit, volem reivindicar-nos com a treballadors, però també com a professionals, perquè el professorat som un dels garants fonamentals de la qualitat de l’educació pública i als centres educatius no en sobra cap.


17 de juliol, a les 10:30, davant del Consorci d’Educació de Barcelona (Pç. Urquinaona):  fem el mural amb els rostres de la precarietat


Els i les docents acomiadades, als qui ens han robat el salari, els docents que patim la precarietat laboral tenim nom i cognom. I per això volem donar la cara!

La Coordinadora de docents interins, substituts i aturats de CCOO convoca pel 17 de juliol, data prevista de la publicació de les adjudicacions provisionals d’estiu, una concentració  a les 10:30 del matí  davant del Consorci de Barcelona per realitzar col·lectivament el Mural amb les cares de la precarietat i l’acomiadament, mural de les persones afectades per la crisi.

Porta una fotocòpia DIN-A3 (blanci i negre) de la teva fotografia i l’enganxarem al mural. Pots portar també la fotografia d’altres companys i companyes.

També ens podeu fer arribar la vostra fotografia (de la cara) i la imprimirem: coordinadorapisa@gmail.com. A l'email cal indicar expressament que autoritzeu fer la còpia de la vostra imatge, així com el vostre nom i cognoms i DNI (aquest NO es farà públic).



  • Perquè els i les qui som víctimes d’aquestes mesures volem donar la cara.
  • Perquè darrera de cada retallada, hi ha milers de persones que les patim!.
Defensem els nostres llocs de treball i unes condicions de treball adequades que permetin l’exercici de la professió amb dignitat i amb la qualitat que es mereix la ciutadania de Catalunya.
  • Contra les retallades salarials i de plantilles
  • Contra la pèrdua de llocs de treball
  • Contra la precarització de les condicions de treball
  • Mas, Rigau: he treballat i vull cobrar!
  • En defensa de l'ensenyament públic i la seva qualitat



*****************************************************************************************************


I el 19 de juliol, tornem a sortir al carrer 


Jornada de mobilització general


Volen arruïnar el país. Ho hem d'aturar!


-Manifestació a Barcelona: 19.30h, Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona.
-Manifestació a Girona: 19.30h, plaça de la Independència.
-Manifestació a Tarragona: 19.30h, plaça Imperial Tarraco.
-Concentració a Lleida: 19.30h, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau, 1).


DIJOUS 19 de juliol - Mobilitzacions: Volen acabar amb tot


Arran de l’anunci del govern central de les noves mesures de retallades, la UGT i CCOO han acordat convocar una gran jornada de protestes massives arreu del territori espanyol pel dijous 19 de juliol, sota el lema “Volen acabar amb tot” per a donar una resposta ràpida i contundent davant aquesta nova agressió als treballadores i treballadores, als aturats i a tota la ciutadania en general per part del govern del Partit Popular.


 A Catalunya, hem acordat dur a terme les següents mobilitzacions:

• A Barcelona es farà una manifestació, que sortirà a les 19’30 hores de la pl. Urquinaona cantonada Ronda Sant Pere.

• A Girona es farà una manifestació a les 19’30 hores des de laPlaça Catalunya, passant per la seu de la Generalitat i finalitzant davant la delegació del Govern central.

• A Lleida es farà una concentració a les 19’30 hores davant la seu de la delegació del Govern central.

• A Tarragona es farà una manifestació, que sortirà a les 19’30 hores de la pl. Imperial Tarraco.

  • A Vic, a les 19:30 a la Plaça Major de Vic

Us hi esperem! 
És un moment on tots hi totes sumem!!! 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada