14 de juny del 2016

Xarxa d'acció solidària. 3a campanya de recollida de material.

Davant la continuació de la política de retallades, moltes nenes i nens no poden accedir al material escolar, i vist l'èxit de la darrera campanya en recollida de material escolar per part de la Xarxa d'Acció Solidaria (XAS), a partir de demà 15 de juny i fins el 15 de setembre, tornem a fer una campanya de recollida. 

Posarem punts de recollida en locals sindicals (Barcelona, Baix Llobregat, Vallès Occidental..) i també en les empreses. El material recollit es distribuirà en diferents escoles públiques de Catalunya, on hi ha alt risc d'exclusió social.

Per ara i com cada any, disposarem d'un punt de recollida a Via Laietana. Tan bon punt se n'obrin més, us ho farem saber.


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada