25 de juny del 2012

Borsa de treball de personal d'administració i serveis


Borsa de treball de personal d'administració i serveis



La borsa de treball de personal d'administració i serveis té com objecte disposar de persones candidates per a cobrir, en règim de contractació laboral temporal, els llocs de treball vacants i substitucions necessaris per a la prestació dels serveis del Departament d'Ensenyament mentre no es produeixi la seva cobertura pels procediments de provisió i selecció definitius establerts.

Poden participar en aquesta convocatòria ordinària les persones que reuneixen els requisits per formar part dels blocs 1, 2 i 3 de la borsa de treball, per les categories professionals i els àmbits geogràfics que s'especifiquen en la Resolució de convocatòria.

Les persones que formen part de la borsa de treball han de confirmar la seva participació mitjançant la web de l'aspirant.

Les persones que estiguin interessades en formar part de la borsa de treball han de formalitzar la sol·licitud d'incorporació.

Termini de presentació de sol·licituds: del 16 de juny al 5 de juliol de 2012




Més info (Departament)(+)

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada