10 de febrer del 2012

LA LLUITA CONTINUA: Setmana de mobilitzacions en defensa de l’educació pública

Versió PDF (+)

  

Els treballadors i les treballadores de l’educació pública continuem mobilitzant-nos en contra de l’agressió que estem patint


CCOO animem al professorat, als professionals de l‘educació, i a tota la comunitat educativa a participar a les següents mobilitzacions unitàries rebutjant l’atac sistemàtic a l’ensenyament públic, a tots els serveis públics i a les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.


•    Per un treball digne i estable i contra la precarització laboral
•    Per la recuperació del poder adquisitiu
•    No a la reducció salarial
•    No a les retallades de plantilles
•    Per una escola pública de qualitat i amb recursos



 


CALENDARI UNITARI DE MOBILITZACIONS AMB NOVETATS (http://ves.cat/a6ag)


•    Dissabte 11 de febrer, a les 17 h. a la plaça Sant Jaume (Barcelona):

CONCENTRACIÓ "Per l’Educació Pública, cap retallada" http://ves.cat/a6aj

Manifest “PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA, CAP RETALLADA ”(+)

Les organitzacions de la comunitat educativa de Catalunya (MUCE) fan una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per denunciar els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic, afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves.

Adhesions a la convocatòria: http://ves.cat/a510




•    Dimarts 14 de febrer: 2a. onada de tancaments als centres educatius


CCOO promou la tancada als centres educatius d’arreu de Catalunya (escoles i instituts) per protestar en contra de les retallades que malmeten els recursos dels centres i, per tant, la qualitat educativa que reben els alumnes.

Des de CCOO donarem suport a les tancades que vulgueu fer, per la qual cosa és molt important ens ho comuniqueu. Us donarem suport i us ajudarem a organitzar i promoure la tancada.

•    Aquí podeu comunicar-nos si teniu previst tancar-vos: http://ves.cat/a50P
•    Aquí podeu seguir els tancaments: http://ves.cat/a6ae
•    Aquí estem fent el MAPA dels tancaments: http://ves.cat/a50Q







•    Dimarts 14 de febrer, a les 19 hores: Vetlla mortuòria al Parlament, per la mort dels serveis públics.

Els delegats i delegades sindicals convidem a tots els professionals de la funció pública de Catalunya a participar en la vetlla per la mort dels serveis públics. Demanem que vingueu vestits de negre, amb espelmes o torxes. 


A aquelles persones que no puguin tancar-se les convidem a participar en la concentració/vetlla per la mort dels serveis públics que tindrà lloc  al Parlament de Catalunya a les 19 hores. Es portaran  espelmes i torxes i se suggereix anar-hi vestits de negre.





•    Dimecres 15 de febrer (dia d'aprovació dels pressupostos al Parlament)

  • Durant la jornada lectiva: Proposta als centres d’activitats curriculars de reflexió i debat sobre la situació actual http://ves.cat/a6ay
CCOO donem suport a la iniciativa de la Marea Groga. Durant el 15F, el professorat programa activitats curriculars alternatives relacionades amb la importància de l’educació pública.

  • A les 8,15 hores del matí: Rebuda als parlamentaris amb octavetes: salvem la negociació col•lectiva.
Els delegats i delegades sindicals anirem al Parlament per a fer arribar als parlamentaris una esquela de la mort dels drets laborals i de la negociació col•lectiva dels treballadors públics i a demanar les que no siguin partícips d’aquest cop d’estat.

  • A les 17,30hores: Concentració davant del Parlament:
JA N'HI HA PROU!

Convoquem a tots els treballadors i treballadores dels serveis públics a concentrar-se davant del Parlament de Catalunya.



    Dimecres 29 de febrer: Jornada europea de mobilització

La Confederació Europea de Sindicats (CES) crida a la mobilització per l'ocupació i en defensa del model social europeu.

Ja n’ha hi prou! Hi ha alternatives. Per l’ocupació i la justícia social

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada