8 de febrer de 2012

11F: CONCENTRACIÓ "Per l’Educació Pública, cap retallada"

 L'11 de febrer, la Plaça de Sant Jaume va ser una #MAREAGROGA "Per l’Educació Pública, cap retallada" (+)

 La comunitat educativa de Catalunya convoca una concentració unitària

Per l’Educació Pública de Catalunya, CAP RETALLADAFront les continues retallades  que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la Comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant en la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per fer visibles  els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic; Afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. No a l’aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012. És inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més.
Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública  perquè és una de les claus per construir el futur. 


Convoquem, doncs, a  les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos  a  Plaça Sant Jaume dissabte 11 de Febrer a les 17:00 h.
çCal dir PROU! Uns altres pressupostos són possibles !Organitzacions convocants (integrants del MUCE):


Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - USTEC•STEs (IAC).Podeu fer la vostra adhesió al Manifest aquí:

http://ves.cat/a510