30 de novembre del 2011

Repensar el sindicat: idees per a un debat

Repensar el sindicat: idees per a un debat






En el darrer número de “Gaceta Sindical: Reflexió i Debat”, Ignacio Fernández Toxo i Fernando Lezcano, van signar un article sota el títol "Reivindicar-nos i repensar-nos: sindicalisme, treball i democràcia", amb el qual pretenien, fent-nos ressò de les seves paraules, "mirar cap a fora, però també cap al nostre interior per veure com estem fent les coses i com hem de fer-les. En la lògica de repensar-hem de caminar cap a una nova ètica militant ".

Aquest article es va reproduir igualment a la nostra pàgina web i va ser reclamat per a la seva lectura dins i fora de l'organització. L'interès despertat, la invitació a un debat obert en el moviment sindical i de manera singular, a CCOO, per adoptar l'estratègia d'intervenció més encertada, ens anima a materialitzar el compromís adquirit i obrir des d'aquestes pàgines un temps d'opinió i debat, aprofitant l'excusa que ens brinda l'article de Lezcano i Toxo. 

Ens permetran  avançar en la construcció d'un discurs renovat del moviment sindical davant el nou escenari social i econòmic.





Documents relacionats





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada