24 de novembre del 2011

El Govern dels millors, amb "MAS" del mateix




De forma unilateral, el “Govern dels millors”, amb el seu President al capdavant, esperant a tenir els resultats de les eleccions, torna a carregar contra els treballadors i treballadores públics, mitjançant el xantatge “ho fem per no haver de reduir en l’estat del benestar”.

En resum, un “sacrifici” solidari, altre cop, dels treballadors i treballadores públics, sense negociació (“visca la democràcia!”), ni cap respecte per un col·lectiu que només veu com s’insulta la seva imatge pública en qualsevol mitjà de comunicació, amb el beneplàcit, del Govern, se’ns culpabilitza d’un dèficit financer, mentre se’ns congela, se’ns abaixa el sou, se’ns acomiada, se’ns retallen drets i sous (fins i tot als mileuristes).

Que cal reduir 1000 milions €? Que cal ser solidaris? Que els vots el legitimen a seguir retallant?

Doncs, bé, senyor Mas, deixi d’enfrontar ciutadania i treballadors públics amb la demagògia que “els abaixo encara més el sou per tal que vostè pugui seguir tenint sanitat pública,” perquè això és insultar la intel·ligència.

I els 1.014.263 votants de CIU que avalen la política de retallades, que comencin mostrant la seva solidaritat per eixugar el dèficit públic, amb 70 euros X 14 pagues, cadascun, i ja tindrem els 1000 milions.

La solidaritat és voluntària i comença per un mateix!


Temes relacionats:


El proper 14 de desembre:

• Barcelona: a les  17:30h a la Plaça St. Jaume.
• Girona: a les 17:30h a la Plaça Pompeu Fabra.
• Lleida: a les 18h a la Plaça Ricard Vinyes.
• Tarragonaa les 18:30h a la Plaça Imperial Tarraco (davant la subdelegació de Govern)



Defensem els serveis públics 
NO a les retallades socials i salarials! 

Concentració Unitaria (CCOO-IAC-UGT) 

dimecres 14 desembre 




Per uns pressupostos solidaris, i en defensa dels drets socials! 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada