1 de maig del 2011

4 de maig: concentracions a les portes dels centres públics

Convocatòria unitària: 

Durant el matí del 4 de maig, concentracions a les portes dels centres públics de tot Catalunya

 

Altres mobilitzacions:

Retallar recursos per lluitar contra el fracàs escolar?:


 

 COMUNICAT UNITARI sindicats amb representació a la Mesa sectorial (28 d'abril de 2011)

Les organitzacions sotasignades, representants del personal docent a la Mesa Sectorial, USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC·SPS i FETE-UGT manifestem que no hi ha hagut cap procés de negociació real sinó una imposició per part del Departament d’Ensenyament d’unes mesures que empitjoren les condicions de treball del professorat, no garanteixen la continuïtat de les plantilles actuals, provocaran la supressió de llocs de treball i, en conseqüència, desplaçaments forçosos de professorat i suposaran un greu deteriorament de la qualitat de l’ensenyament públic.

Les organitzacions sindicals emplacem al Departament a negociar seriosament i en base al principi jurídic de la “bona fe” per a buscar les fórmules que possibilitin una millora de la qualitat de l’ensenyament públic i permetin abordar el fracàs escolar amb els recursos adients necessaris.

En cas contrari, les organitzacions sindicals manifestem la nostra voluntat de convocar mobilitzacions i, en aquest sentit, emplacem ja el professorat a la manifestació que tindrà lloc el 14 de maig a les 11:00 a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

Convoquem al professorat dels centres a manifestar el seu rebuig a aquestes mesures de la consellera col·locant pancartes amb lemes contra les retallades i concentrant-se el dimecres 4 de maig al migdia davant de cada centre.







Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada