24 de juliol del 2019

La Xarxa d'Acció Solidària de CCOO inicia la campanya de recollida de material escolar 2019

La Xarxa d'Acció Solidària de CCOO inicia la campanya de recollida de material escolar 2019


Foto
La Xarxa d'Acció Solidaria (XAS) de CCOO inicia el dia 1 de juny una nova campanya de recollida de material escolar que durarà fins al 15 de setembre 2019. 


A Catalunya la taxa de pobresa infantil creix. El 28,5 % dels menors de 16 anys viu per sota del llindar de la pobresa i molts nens i nenes no poden comprar material escolar, una situació que crea desavantatges i més desigualtat en l'àmbit educatiu i social.


La XAS fa 7 anys que organitza campanyes de recollida de material escolar perquè arribi a les escoles públiques dels barris on hi ha un nivell més elevat de pobresa i d’exclusió social.


La XAS intenta que les seves campanyes arribin a tot el territori de Catalunya. La majoria dels locals de CCOO i moltes empreses són punts de recollida on desenes d’activistes de CCOO: afiliats i afiliades, delegats i delegades sindicals al territori i a les empreses són una referència i fan un gran esforç per expandir la campanya i perquè el material escolar arribi a través de les escoles i amb col·laboració amb la Federació d’Educació de CCOO, a les nenes i nens necessitats.

Recollida de:

- LLAPIS
- GOMES
- BOLÍGRAFS
- MOTXILLES
- CERES DE COLOR
- MAQUINETES
- RETOLADORS
- ESTOIGS
CELOS
- QUADERNS
- FOLIS
- LLIBRETES
- ALTRE MATERIAL FUNGIBLE



SETENA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR

DE L’1 DE JUNY A 15 DE SETEMBRE 2019
Per a més informació:


tel: 93 481 27 11

Feu clic per veure el cartell de la campanya de recollida de material escolar 2019 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada