7 de gener del 2019

Signades les taules de batxillerat, PAS i 0-3 integrat




Dimarts passat, CCOO, juntament amb la resta de sindicats representatius del sector de la concertada i les patronals, vam signar les taules salarials per l’any 2018 del personal d’administració i serveis (PAS), batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior no concertats i 0-3 integrat. 

Els augments retributius que comporten aquestes taules salarials es concreten en:

·   El salari del personal d’administració i serveis s’incrementa un 2%. 

·  El salari dels i de les docents a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior  no concertats i 0-3 integrat s’incrementa un 1,95%. 

·   Però en el cas de la remuneració de les TEI’s, a part de l’augment de l’1,95%, s’incrementarà el seu salari en 25€.  Això significa que aquests treballadors i treballadores passen de cobrar 1055,10 € a cobrar 1101,16 €, o sigui un 2.4% d’increment salarial total.

Aquesta pujada té caràcter retroactiu des de l'1 de gener de 2018.





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada