10 de gener del 2019

Jornada: L'Escola Inclusiva. Barcelona 31 de Gener


JORNADA: L'ESCOLA INCLUSIVA


Com sempre hem dit, les CCOO ens posicionem clarament en favor de l’escola inclusiva, ja que una escola no inclusiva és una escola segregadora. Aquesta inclusió educativa es pot aconseguir per diverses vies i formats, però sigui com sigui, requereix els recursos (materials i personals)  i la formació suficients per dur-la a la pràctica, la transparència en la assignació dels recursos, i la participació del conjunt de la Comunitat Educativa. Sense aquestes condicions no podrem fer passes efectives i haurà de ser una decisió de Govern quan comenci a elaborar els pressupostos. En aquell moment es podrà veure si l’educació, i la inclusió educativa i social, és una prioritat pel Govern de la Generalitat.

La Federació d’Educació de CCOO organitza una taula rodona en relació al decret d’escola inclusiva (150/2017, de 17 d'octubre) on debatre les diferents propostes presentades pel nostre sindicat i posar en comú diferents experiències concretes.
Ponents:

  • Ester Bigas Mas. Mestra d'Educació Especial de l'Escola L'Estel.
  • Maria Eugenia Lacayo Comellas. Mestra d'educació especial.
  • Sílvia Montero Cuesta. Educadora d'Educació Especial de l'escola Jeroni de Moragas.
  • Marta Lozano Balaguer. Vetlladora de Torrelles de Llobregat.
  • Manel Pulido Guerrero. Docent de secundària i secretari general de la Federació d'Educació de CCOO.
Modera: Estrella Gutierrez Cid


Informació:
La jornada es farà el dijous 31 de gener a les 18 hores a la Sala d’actes de CCOO (Via Laietana 16, Barcelona i està oberta a tothom.


Inscripció:
Per facilitar l'organització de la jornada, cal inscriure's en aquest formulari:

https://goo.gl/forms/JKUIN817eFQlyBC43.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada