20 de setembre del 2017

CCOO Condemna les actuacions judicials a les institucions catalanes


CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya condemnen les actuacions judicials d'avui a les institucions catalanes



Des de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya condemnem les actuacions judicials que s’han portat a terme per part de les forces policials al llarg d’aquest matí a les institucions de Catalunya.

La desproporcionalitat és un camí que ens porta a un enfrontament polític i social indesitjat i no a la solució política, que, com hem reafirmat sempre, passa pel dret a decidir de la ciutadania.

Ha de cessar la conculcació de drets civils i mesures d’àmbit penal que s’estan duent a terme a Catalunya i exigim que es deixin de violar drets com el de manifestació, reunió, el dret a la informació i al secret de les comunicacions.

Els sindicats exigim que es garanteixin els drets fonamentals arreu del món i també a casa nostra. Per aquest motiu continuem reclamant, amb més èmfasi que mai, el camí del diàleg i respecte democràtic a totes les persones i institucions, i exigim que cessin d’immediat les detencions i actuacions policials a les institucions catalanes. Els conflictes polítics requereixen solucions polítiques.

Fem una crida a la societat catalana a reaccionar de manera unitària, des d’una àmplia base com la que va sustentar el Pacte pel Referèndum.

La societat catalana, que afortunadament és plural i diversa, ha de mostrar els valors de la convivència democràtica, la capacitat de cohesió social i el seu rebuig a totes les formes d’intolerància i abús.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 de setembre de 2017 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada