16 de novembre del 2016

Campanya de la XAS de recollida de joguines i material escolar

Un any més, l’Associació Sonrisas juntament amb la Xarxa d’Acció Solidària tornem a engegar aquest Nadal la campanya de recollida de joguines i de material escolar. 

A Catalunya hi ha moltes families i infants que viuen en situacions precàries i amb risc d’exclusió social. Per això treballem amb un doble objectiu: que cap nen es quedi sense joguina i que tots tinguin accés al material escolar.
El material escolar, que la Xarxa d’Acció Solidària recull durant tot l’any, és entregat a escoles públiques que realitzen socialització del material.

Les joguines són entregades a l’Associació REIR que, aquest any està muntant un espai matern infantil a l’Espai Espavila, l’espai està pensat per treballar amb famílies amb infants a càrrec de 0 a 3 anys i necessiten: catifes pel terra o estores nadó desmuntables (són aquelles peces que es munten per anar de quatre grapes), alguna cuineta, planxa o fireta, etc. (que no sigui massa petita per que no se la puguin empassar) per fer joc simbòlic, sonalls, jocs de fusta per fer encaixos, llibres de roba o plàstic.

També podeu portar qualsevol altre tipus de joguines, noves o de segona mà en bon estat, sempre que no siguin sexistes o bèliques.

El material escolar necessari és: Llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de color, maquinetes, retoladors, estoigs, celos, quaderns, llibretes i altre material fungible.

Si teniu joguines o material gran que no cap a les caixes o teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al següent correu: sonrisasazules.barcelona@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!




xarxa d'acció solidària

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada