9 de setembre del 2016

Inici de curs.Roda de premsa de la Federació d'Educació

Ahir dijous, els Secretari general de la Federació, Manel Pulido i Dolors Vique, responsable de política educativa de CCOO de Catalunya van presentar l'informe d'inici de curs 2016/2017 en roda de premsa.



En l'informe es constata la manca d'inversió del Departament d'Ensenyament., sobreràtios especialment a 1ESO i precarietat als treballadors i treballadores de la concertada.
Igualment es va denunciar l'alta taxa d'interinatge a l'ensenyament públic català (20%), l'aplicació de la LOMCE, especialment a la FP i l'ofegament econòmic i la pèdua d'autonomiade les universitats públiques catalanes.
També es van presentar dades sobre la manca de suport que les escoles senten en la seva tasca d'innovació i els escassor recursos humans i materials que tenen per aplicar l'escola inclusiva.

Llegiu i descarregue-vos aquí el dossier d'inici de curs (pdf)





Llegiu les referències de la roda de premsa als mitjans d'informació:



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada