9 de setembre del 2016

Consell Participatiu del Barcelonès​. Un sindicat pel futur

​Ja fa quasi quatre anys que vàrem decidir, a través dels nostres representants, les persones que han estat els nostres Secretaris Generals del Sindicat CCOO als diferents nivells. 
Quasi acabat  el temps de mandat, s'obre un nou període pre​​-​co​ngres​sual​ i després els Congressos on escollirem de nou les persones​ que han de liderar el nostre Sindicat en els pròximxs 4 anys. 

En aquest moment s'estan elaborant les diferents ponències dels Congressos que seran les que marcaran el futur del sindicat (plans d'acció congressuals). Aquesta vegada hi ​podeu participar de bon començament en els de la CONC afegint comentaris a cadascun dels ​6​ eixos en els ​quals s'agruparan. Per fer-ho, clica aquí. ​Data límit per aquesta primera fase: 23 de setembre.

Així mateix, des dels òrgans de govern dels territoris i federacions, també tenim l'oportunitat de participar. En el nostre cas a través del Consell Participatiu del Barcelonès del dia 13 de setembre en la que es faran aportacions als documents congressuals "Repensar el sindicato" i que mitjançant els representants de la nostra Federació al Confederal es faran arribar a CCOO. 

T'HI ESPEREM. LA TEVA VEU ÉS DECISIVA!
Dia: ​13/09/16
​Hora: 1a Convocatòria, 18.00 h. 2a convocatòria,​ 18.30 h.
Lloc: Via Laietana, 16, 4a planta. Sala 42


Ordre del dia:
  • Benvinguda
  • Processos congressuals
  • Repensar el sindicat

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada