5 de juliol del 2016

CCOO condemna la violència policial exercida contra el professorat a Mèxic


La Federació d'Educació de CCOO Catalunya i la Federación de Enseñanza de CCOO defrensen el diàleg i el respecte en la resolució de conflictes de qualsevol tipus i demana al gobern de Mèxic seny a l'hora de reconduir el conflicte que manté amb la Coordinadora Nacional de Trabajadores de la Educación (CNTE). 

CCOO condemna les vexacions que han patit els i les mestres de la CNTE que s'oposa a la reforma educativa duta a terme pel govern de Peña Nieto, entre d'altres motius per incloure una avaluació docent que considera dolosa pels interessos del treballadors i treballadores. A propòsit d'aquesta reforma, s'han produït enfrontaments entre docents i policia que, en els úlims dies, s'han agruejat i han tingut acom a resultat persones ferides i fins i tot morts.
La Federació d'Educació de CCOO Catalunya defensa el seny i el diàleg en la resolució de la disputa oberta entre el govern de Mèxc i la CNTE i sobretot, respecte a un dret legítim com és el de la manifestació i protesta davant de decisions polítiquesamb les que no s'està d'acord.




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada