15 d’abril del 2015

16 d'abril, Vic: Xerrada sobre l'avaluació del professorat

Dijous 16 d'abril, organitzada per la Plataforma L'Educació és Futur , xerrada sobre "L'Avaluació del professorat", a l'Alberg de Vic, a les 6 de la tarda, amb Montse Ros, sindicalista i secretària general de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, com a ponent.


També parlarà del tema de la prova pilot de selecció de persones substitutes i/o interines per part de les direccions als SSTT Maresme-Vallès Oriental.

Tots dos temes són de forta actualitat, deriven de la LEC, del decret de plantilles i de les polítiques de dretes que venim patint des de fa uns quants anys. Necessitem que el Departament més que mai s'emmiralli en el model d'escola pública i no a l'inrevés.Hem de posar en valor la participació i la democràcia als centres en front la jerarquització i l'autoritarisme i la cooperació davant la competitivitat.

Comptem amb el vostre suport.


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada