15 d’abril del 2015

17 d'abril, Osona: Actes per commemorar el 50è aniversari de les CCOO


Divendres 17, organitzat pel sindicat, farem dos actes per commemorar el 50è aniversari de les Comissions Obreres a Osona.


A l'acte del matí, que comença a les 11:00h, al Museu Industrial del Ter de Manlleu, es farà un testimoniatge sindical amb experiències del passat i actuals. Es visualitzarà un petit vídeo d'aquest testimoniatge. Comptarem també amb els parlaments de l'alcalde de Manlleu, Pere Prats, del secretari general de CCOO d'Osona, Maresme i Vallès Oriental, Lalo Plata i del secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego.

A l'acte de la tarda, que comença a les 19 h, comptarem amb els concerts d'ASSOMETRIC i d'en GUILLEM ROMA i entre tots dos concerts, i breument, en Lalo Plata farà un comunicat d'homenatge a l'afiliació. Hi haurà servei de bar i podrem ballar una bona estona.

La vostra participació i de la vostra família, amics i amigues serà molt benvinguda i és el que farà que sigui un acte inoblidable per a tothom.


Us hi esperem!!





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada