25 de març del 2015

La Federació d'Educació de CCOO traslladem el nostre condol als familiars i amics de les víctimes de l'accident d'avió a França



La Federació d'Educació de CCOO expressem el nostre condol a les famílies i als amics de les víctimes mortals de l'accident del vol de la companyia Germanwings que va tenir lloc ahir dimarts, 24 de març de 2015.


Un record especial per part de CCOO a la Comunitat Educativa de l'Institut Giola de Llinars del Vallès. Recordem que malauradament fonts del Ministeri d'Educació han confirmat que setze estudiants de 4t d'ESO i dues professores de l'institut Joseph-Koenig Gymnasium de la població Haltern am See haurien mort en l'accident.



NOTA DE CONDOL DE CCOO DE CATALUNYA


CCOO de Catalunya amb els familiars i amics de les víctimes de l'accident de GermanWings

CCOO de Catalunya expressa el seu condol als familiars de les víctimes de l'accident d'avió d'ahir dimarts, 24 de març del 2015, als Alps francesos. L'avió, de la companyia GermanWings, va sortir de Barcelona en direcció a Düsseldorf (Alemanya) i es va estavellar amb el resultat de 150 persones mortes. Des d'aquestes línies volem fer costat als familiars i amics de les víctimes en aquest difícil moment.

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà juntament amb una delegació del sindicat, en el minut de silenci que tindrà lloc aquest matí a les 12.00 h a la plaça de Sant Jaume, de Barcelona.

L'aparell, un Airbus A320, va desaparéixer dels radars a la regió Provença-Alps-Costa Blava i es va estavellar entre la ciutat de Digne-les-Bains i la població de Barcelonnette.

Tot i que en les primeres hores de l'accident es va informar que hi havia 142 passatgers, aquesta xifra es va incrementant en dos més, en saber-se que també hi anaven dos nadons que no ocupaven seient.

25/03/2015 



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada