9 de febrer del 2015

Preacord 3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural. Assemblea Informativa 19 de febrer

Preacord 3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural



El passat divendres 6 de febrer, es va arribar a un preacord entre patronals i sindicats fruït del procés negociador del III Conveni col.lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya .

Aquest preacord implica determinar el text definitiu del futur conveni que haurà d'ésser ratificat per les diferents organitzacions que componen la comissió negociadora.

CCOO obrirem un procés de consulta al conjunt de l'afiliació del sector, alhora que convoquem una assemblea informativa oberta sobre el resultat de les negociacions que tindrà lloc el proper dijous 19 de febrer, a les 18 hores, a la seu de CCOO de Catalunya, a Via Laietana, 16.

Us hi esperem!!

Més informació (+)




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada