9 de febrer del 2015

Mary Nash "Feminidades y masculinidades: Arquetipos y prácticas de género", 11 de febrer al @mhistoriacat


Xerrada a l'espai de debat speakers' corner de l'exposició 'CCOO: 50 anys d'història de Catalunya' a càrrec de Mary Nash, catedràtica d’Història de la Universitat de Barcelona.

Dimecres 11 de febrer a les 18.30 h. a l'espai Speakers' Corner de l'exposició 'CCOO: 50 anys d'història de Catalunya' (Museu d'Història de Catalunya)



La professora Nash, amb la presentació de l’obra col·lectiva que ha dirigit i que ha estat publicada recentment, ens oferirà una visió sobre els ideals de la feminitat i de la masculinitat a partir dels arquetipus de gènere que es van anar construint al llarg del segle XX en diferents contexts: la bohèmia francesa, el cinema, el futbol, els discursos colonials i nacionals, el feminisme, el món obrer i els mitjans rurals, culturals i polítics.


La Fundació Cipriano García vol convidar-vos a la presentació del llibre  "Feminidades y masculinidades: Arquetipos y prácticas de género" de la professora Mary Nash, catedràtica d'història de la Universitat de Barcelona. 


L'acte tindrà lloc al Museu d'Història de Catalunya (plaça de la Vila, 2, al Palau de Mar, Barcelona) i serà presentat per Carme Porta, feminista i activista LGTB.




  • Dimecres 11 de febrer a les 18.30 h. a l'espai Speakers' Corner de l'exposició 'CCOO: 50 anys d'història de Catalunya'





Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada