24 de gener del 2014

Llei de símbols contra les llibertats expressives i educatives.





Per si no fos suficient amb la llei que fins i tot, per iniciativa de la @FAPAMallorca, hem denunciat davant el relator de l’ONU, ara, el decret que el desenvolupa, arriba a imposar que ni les llaçades aprovades pels ajuntaments, ni quatribarrades, ni el color verd, ni algunes cançons, puguin (possiblement) adornar les façanes de les nostres escoles o afavorir l’ambient dels nostres centres. Sota pena de fins a 10.000€. Mirau si el PP valora la llibertat d'expressió que li posen el preu més alt possible.

Asèptic, incolor i insípid. Així ens vol el nostre PP. De la mateixa forma que han imposat el contingut mercantilista, competitiu i segregador amb la LOMCE i el nyap del TIL, ara ens redecoren i donen forma als exteriors que sens dubte, sempre han volgut controlar. Saben que l'educació és perillosa per aconseguir els seus objectius pel control de la població i de les nostres butxaques. En aquest cas, el mecanisme de control és pervers: sol.licitud detallada al director general amb un estudi tècnic i, si no està clar, es reuneix l’òrgan censor, altrament dit: COMISSIÓ D'ÚS DE SÍMBOLS NO INSTITUCIONALS.
Quin PP! Trist, retrògad i, sobretot, molt imprudent. Què ensenyarem? Què aprendrem? Quines accions socials pretenen provocar? #gamonals?
Desde la FE-CCOO de les illes, del País Valencià i de Catalunya, ja treballem en clau de #ResistènciaIndefinida i amb #XarxaSolidaritat. No ens queda més que treballar unitàriament cap a les urnes. Recordam que, afortunadament, encara vivim en una desafectada democràcia participativa. La mateixa que va aixecar a la majoria absolutista del PP, la mateixa que ens ha duit els "decretazos" de les retallades socials, i la mateixa democràcia que els hauria d'eradicar.
No hi ha més aprentatge que el de la lluita organitzada i participativa. No hi ha més ensenyament possible que el que ens atorga la llibertat aconseguida dia rere dia.
Toni Baos, Secr. General FECCOO Illes Balears
Montse Ros, Secr. General FECCOO Catalunya
Miquel Àngel Vera, Secr. General FECCOO PV






Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada