5 de novembre del 2013

Escoles Especials: CCOO diem NO a la firma del conveni que és un xec en blanc a la Patronal

Per un plat de llenties...

-La Patronal troba complicitats en les retallades presents i futures als treballadors i treballadores. 
-Ens equiparen en les retallades però no en els salaris.

Cliqueu aquí per baixar el document en pdf
  • La patronal i els sindicats donen per tancada la “negociació”, és a dir l’acceptació de TOTES les propostes de la Patronal. 
  • CCOO diem NO a la firma del conveni d'escoles d'educació especial proposat per la Patronal DINCAT I ECOM.
La resta de sindicats representatius a la mesa negociadora han donat suport a les patronals i ens convoquen per formalitzar la signatura de conveni el proper dia 7 de novembre.

Afirmem que, l'acceptació d'aquest conveni permet protegir els titulars de l’impagament del teu sou, i al Govern li deixa mans lliures per modificar lleis o normatives que li permetin pagar menys als treballadors i treballadores de les escoles.


CCOO ens manifestem en contra de la neutralització de la negociació col·lectiva dels nostres salaris i les nostres condicions laborals.

No trobem explicació a quina estratègia sindical obeeix l'acceptació per conveni de retallades de sous tant a personal de pagament delegat com a personal de pagament directe.

No estem d’acord amb la inaplicació del premi de fidelitat de manera extensiva a personal en pagament directe i pagament delegat.



CCOO volem alertar que aquests dies l’Administració està imposant una nova retallada a tots els treballadors i les treballadores públics de Catalunya. La signatura d’aquest Conveni ens condemnaria a perdre diners i poder adquisitiu ara i en el futur. Significa lliurar un xec en blanc que acabaren pagant els propis treballadors i treballadores.


Paga la pena la signar aquest conveni?
  • Mereix la pena la firma d'aquest conveni?
  • És que els professionals d'aquest sector no hem fet prou i no fem prou per les nostres escoles i alumnat que ens mereixem ser espoliats econòmicament i dels nostres drets tant per l'administració com per les patronals de iniciativa social?
  • I tot plegat per què? Per no anar al conveni estatal? Qui obliga anar al conveni estatal?
  • Per problemes econòmics d'algunes escoles? Qui gestiona i com gestiona les escoles que funcionen malament?




Recollida de signatures:

    Imatge sense llegenda


    Els treballadors i treballadores del centre d’Educació Especial...:



    Localitat:



    Email de contacte:



    Reunits en Assemblea el dia...


    Volem manifestar que:

    •Defensem la pròrroga del Conveni Col•lectiu vigent.
    •Considerem que la vinculació de les nostres retribucions i les taules salarials del personal docent i tècnic d’Educació Especial als Pressupostos de la Generalitat vulnera el nostre dret a la negociació col•lectiva. Aquesta modificació del Conveni ens aboca a una situació d’incertesa i indefensió davant les retallades que volen aplicar-se en el Pressupostos i que afectaran al sistema de finançament de les Escoles d’Educació Especial.
    •Entenem que la suspensió temporal del premi de fidelitat dels treballadors i treballadores suposa la renúncia a una retribució salarial sense cap mena de contrapartida als treballadors i treballadores i obre la porta a la seva extinció.

    Diem NO a la firma del conveni d'escoles d'educació especial proposat per la Patronal DINCAT I ECOM.


    Nom, cognoms i email de contacte de les persones que donen suport a aquest Manifest
    Es garanteix l'absoluta confidencialitat


    Les teves dades seran incorporades a un fitxer del que és titular la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CS CONC). També seran incorporades a un fitxer de la Federació d'Educació, sector al que pertany l'empresa en la que treballes. La finalitat del tractament de les teves dades en aquests fitxers és donar suport al Manifest "VOLEM UN CONVENI DIGNE d'Educació Especial". A més, aquestes dades podran servir per a enviar-te informació sobre temes d'interés sindical i laboral. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, d'oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada de la fotocopia del teu D.N.I. i indicant "PROTECCIÓ DE DADES", al domicili de la CS CONC, situat a Via Laietana, 16, 08003 de Barcelona, per al fitxer de la CS CONC i de la Federació d'Educació,. Si tens algun dubte pots enviar un correu electrònic a lopd@ccoo.cat o trucar al telèfon 934.812.700

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada