30 de juliol del 2013

Integradors socials: un col·lectiu amb continuïtat

Ens complau comunicar-vos que, després de diverses gestions, finalment el Departament d’Economia ha avançat que donarà la seva conformitat a la redistribució pressupostària per tal de dotar amb recursos econòmics propis els llocs de treball de la categoria professional d’integrador social.

El Departament ens ha informant de la finalització a 31 d’agost del contracte que teníeu actualment vigent, atesa la finalització de la consignació pressupostària a la qual esteu vinculats, i afegint que s’estan realitzant les gestions per tal de disposar de recursos que permetin la formalització d’un nou contracte a partir d’aquest proper mes de setembre.

Estem contents del resultats de les gestions realitzades i esperem que mica en mica es consolidi la presència dels integradors i integradores socials en els centres educatius.

BONES VACANCES !!!

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada