16 de maig de 2013

17M: seguim lluitant contra la LOMCE

El ministre Wert ha anunciat que aquest divendres 17 de maig el Consell de Ministres del Govern del PP vol aprovar i imposar la LOMCE.

Les organitzacions que formem part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), conjuntament amb altres plataformes i moviments en defensa de l'educació pública, us animem a acudir aquest divendres 17 de maig, a les 19 hores,  a les seus del PP de la vostra localitat a mostrar el rebuig a aquesta llei.  A Barcelona, al carrer Urgell 249.
Els hem de tornar a explicar per què seguim rebutjant la LOMCE que avui ha aprovat el Consell de Ministres del Govern del PP, així com tornar a mostrar el nostre compromís en la defensa de l’escola catalana, i sense cap retallada.
Us proposem porteu samarreta groga, amb un llaç o braçalet negre en senyal de dol.


Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC-STEs (IAC)