19 d’abril del 2013

#MUCE presenta la setmana de lluita contra la LOMCE i les retallades

Divendres 19 d’abril a les 11h a la seu de FAPAC:

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA CONVOCA RODA DE PREMSA PER PRESENTAR LA SETMANA DE LLUITA A L’EDUCACIÓ CONTRA LA LOMCE I LES RETALLADES.

El Marc unitari de la comunitat educativa (MUCE) crida a la mobilització de la comunitat educativa de Catalunya en contra de la LOMCE i les retallades a l’Educació pública.

-        La comunitat educativa de Catalunya - MUCE - convoca una roda de premsa, demà divendres 19 d’abril, a les 11 h, a la seu FAPAC (c/Cartagena, 245, àtic 2ª, Barcelona),  per presentar des del MUCE la  convocatòria  de la setmana de lluita a l’educació, del 22 al 28 d’abril,  convocada a tot l’Estat, en defensa de l’educació pública, contra la LOMCE i les retallades.

El principal objectiu del Marc Unitari de la Comunitat Educativa - MUCE és vetllar i  defensar l’educació pública i la seva qualitat, perquè  estimem l’escola pública, per això rebutgem absolutament tant les polítiques de retallades a l’Educació,  com la normativa que vol desplegar la LOMCE.

A Catalunya, tenim un doble motiu per lluitar per l’educació pública, perquè la LOMCE i les retallades, tant de professorat, com de recursos, beques, tancaments d’aules i centres... Per això hem de respondre amb la unitat i força de tota la comunitat Educativa, davant  el  desmantellament al que ens estan abocant les retallades i la LOMCE, perquè si ens ho proposem podem.

PRESENTAREM:
-        Les propostes d’accions  d’ aquesta  setmana de lluita del 22 al 28 d’abril.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC-STEs (IAC)




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada