19 de març del 2013

La UPC ha aprovat esl pressuposots que el rector va presentar al Consell de Govern



(pdf+)


340 acomiadaments



EL CONSELL SOCIAL DE LA UPC HA APROVAT ELS PRESSUPOSTOS QUE EL RECTOR VA PRESENTAR AL CONSELL DE GOVERN



Per evitar l'assemblea - concentració convocada per juntes i comitès del PAS (personal d'administracions i serveis) i PDI (personal docent i investigador) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), protestant per les retallades, el rector va canviar el lloc de la convocatòria del Consell Social a última hora de la nit d'ahir: del Rectorat de la UPC a la seu de la Direcció General d'Universitats, a la Via Laietana de Barcelona.



Tot i això, tant en el Rectorat de la UPC com a Via Laietana avui s'ha concentrat un important nombre de treballadors i estudiants que han tallat durant un parell d'hores Via Laietana.



No obstant, aquest matí, el Consell Social ha aprovat els pressupostos, que deixen al carrer a 340 treballadors: 250 professors PDI (personal docent d'investigació) i 90 funcionaris interins del PAS (personal d'administració i serveis).



Com a mesura de protesta, es preveuen mobilitzacions conjuntes de PDI, PAS i estudiants que es concretaran en una assemblea conjunta que es realitzarà aquesta setmana.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada