4 de febrer del 2013

Dijous 7 de febrer: manifestació conjunta unitària d'estudiants, professorat i comunitat educativa

MANIFESTACIÓ

 Dijous dia 7 a les 18.30 h.

Sortida: Plaça Universitat




Els sindicats d'ensenyament CCOO, UGT, USTEC i CGT , AJEC i Sindicat d'Estudiants convoquem el professorat i els estudiants, respectivament, a la manifestació conjunta unitària d'estudiants, professorat i comunitat educativa del dijous dia 7 a les 18.30 h a plaça Universitat de Barcelona. 

Els motius de la manifestació són mostrar el rebuig de tota la comunitat educativa a les retallades que està patint l'educació pública, així com exigir la retirada de la contrarreforma del PP (LOMCE). Fem una crida a la participació.


L'educació no es ven, es defensa!

Els sindicats d'ensenyament 
CCOO, UGT, USTEC i CGT convoquem el professorat a la manifestació conjunta unitària d'estudiants, professorat i comunitat educativa del dijous dia 7 a les 18.30 h.

El recorregut comença a plaça Universitat, carrer Pelai, plaça Catalunya, carrer Fontanella, Via Laietana, Jaume I i finalitzarà a la plaça Sant Jaume.







Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada