28 de desembre del 2012

Performance de treballadors i treballadores de l'àrea pública : Hem exigit el pagament de l'extra de desembre

Divendres 21 de desembre fem sentir la nostra veu contra les retallades 

 

Treballadors i treballadores de l'àrea pública (educació, sanitat...) de CCOO Catalunya hem exigit el pagament de l'extra de nadal, el 100% en cas d'IT... Fem sentir la nostra veu contra les retallades!!

Divendres 21, a les 11'00h, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona 

ESCENIFICACIÓ DE PROTESTA DELS EMPLEATS I EMPLEADES PÚBLICS

Amb el títol de "Ens ha tocat la Grossa!", l'Àrea Pública de CCOO de Catalunya ha convocat una escenificació de protesta, en forma de "performance", per denunciar la política de retallades de la Generalitat respecte als empleats i empleades públics.

En un ambient festiu, els assistents cantaran nadales per informar irònicament que els ha tocat la "Grossa" del sorteig de Nadal (record a la presidenta alemanya, Angela Merkel) i la "pedrea" (record als presidents espanyol, Mariano Rajoy, i català, Artur Mas). A la performance assistiran les representacions típicament nadalenques com el "Pare Cruel" o el "Tió Escanyolit".

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada