26 de novembre del 2012

Pedalada per l'escola pública a Sant Cugat (1/desembre 2012)


Pedalada per l'escola pública


DISSABTE, 1 DE DESEMBRE DE 2012 A LES 11 HORES A LA PÇA. OCTAVIÀ


A causa de les últimes retallades realitzades per l'actual govern català, l'Escola Pública es troba en unes serioses dificultats per a mantenir la qualitat de l'ensenyament de les nostres filles i fills. Sabíeu que actualment no es cobreixen les baixes de mestres fins passats 10 dies lectius? Si això li sumem la pujada de ràtio per classe i la baixada de nombre de professors/es, ens trobem davant d'una situació molt complicada. L'Escola Joan Maragall ja ha patit aquesta situació i es possible que es vagi repetint durant tot el curs escolar.


Aquest és un dels motius per la qual cosa es torna a convocar una PEDALADA PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE SANT CUGAT, ja que l'anterior per culpa de la pluja no es va poder realitzar. Aquesta nova pedalada es farà el dissabte 1 de desembre a les 11h a la plaça Octavià i us animem a participar-hi!



MISSATGE PELS PARES I MARES DE L’ESCOLA PI D’EN XANDRI



NO HEM MARXAT! CONTINUEM AQUÍ, PREOCUPATS PER LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT DELS NOSTRES NENS I NENES!

Tornem a organitzar la PEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA, que la pluja ens va impedir celebrar el passat mes de setembre. T´ESPEREM A TU I LA TEVA FAMILIA EL PROPER DISSABTE, 1 DE DESEMBRE DE 2012 A LES 11 HORES A LA PÇA. OCTAVIÀ PER FER UNA PEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. JUNTS FAREM UN RECORREGUT PELS CARRERS DE SANT CUGAT I, EN ACABAR, LLEGIREM UN MANIFEST EN DEFENSA D´UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.


I PER QUÈ?


DONCS PERQUÈ

  • ·        Ens preocupa que no es cobreixi la baixa laboral del mestre dels nostres fills fins la segona setmana d´absència.

  • ·        Volem saber qui atendrà la seva classe durant aquest temps i si podrà seguir el currículum escolar en condicions adequades.

  • ·        Ens sembla injusta la reducció de les beques menjador i la progresiva reducció de les subvencions al programa de socialització de llibres.

  • ·        Ens amoina que pràcticament s´eliminin els recursos humans destinats a l´atenció de nens i nenes amb necessitats especials.

  • ·        Creiem que aquestes mesures posen en perill l´educació dels nostres fills i la qualitat formativa de les generacions futures

Si consideres que l’educació pública és un valor indispensable de la nostra societat; si vols que els teus fills puguin gaudir d’un ensenyament de qualitat,

NO POTS FALLAR! EL FUTUR DELS NOSTRES NENS I NENES ES MEREIX AIXÒ I MOLT MÉS!

PODEU SEGUIR L’ACTUALITAT DE LA COMISSIÓ GROGA A FACEBOOK I TWITTER


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada