18 d’octubre del 2012

24 d'octubre, Xerrada sobre les retallades. Defensem l'Educació Pública de Qualitat PROU RETALLADES!!!


El proper dimecres, dimecres  24 d'octubre, a les 18h, al local de CCOO a Granollers (c/ Pius XII, 6), CCOO organitza un acte de denúncia de les greus retallades que pateix l'Educació Pública, a causa de la política conservadora dels governs de CiU a Catalunya i del PP a l’Estat.

L’acte comptarà amb la participació de:

Quim Fornés, secretari general de CCOO Ensenyament del Vallès Oriental-Maresme, que farà la presentació de l'acte, i una explicació general de les retallades educatives.


Companys i companyes, membres d'equips directius d'escoles i instituts del Vallès Oriental, que faran una explicació concreta de les retallades que pateixen en els seus centres: Bea Mosquera i Jesus Doñate (Mollet), Ramon Coma (Montornés), Toni Giner (Cardedeu) i Joan Mondaray de (Vilanova del Vallès).

Gabriel Espinosa, mestre substitut en atur, membre de la Plataforma d'interins, subsiituts i aturats (P.I.S.A.) de CCOO.

Membres de juntes d'Ampes de Mollet, la Garriga, El Figaró i LLiça d'Amunt.


L'acte és obert a totes les persones de la comunitat educativa interessades
en conèixer, de primera mà, les conseqüències d’aquestes polítiques que estan
ensorrant l’ensenyament públic: docents, pares i mares, alumnat, i ciutadania
en general.

Us hi esperem!


Cita:

  • Dimecres 24 d'octubre, 18 hores 
  • Local de CCOO a Granollers (c/ Pius XII, 6)



Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada