6 de setembre del 2012

CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA ENSENYAMENT PÚBLIC 2012 (AFEDAP -IV AFCAP)


  1. CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA ENSENYAMENT PÚBLIC 2012 (AFEDAP -IV AFCAP) - Barcelona, Berga, Manresa... (+)
  2. Per a més informació: enseformacio@ccoo.cat
  3. Per afiliar-se: Si vols afiliar-te clica aquí... (+)
  4. Des de la Federació d’Ensenyament de CCOO de Catalunya hem programat el següent Pla de formació a l’empara del IV Acord de Formació Contínua en les Administracions Públiques (AFEDAP - AFCAP).
  5. Característiques del pla de formació:
  6. Cursos adreçats als treballadors i treballadores, en actiu, de l’àmbit educatiu públic: professorat del sector públic, personal laboral del Departament d’Educació i personal de les universitats.
  7. Els cursos estan 100% subvencionats. El nombre de places per curs es de 20 persones.
  8. Les inscripcions es realitzaran mitjançant la pàgina web de la Federació d’Ensenyament: www.ccoo.cat/ensenyament. No s’admeten inscripcions per telèfon. El termini d’inscripció per a cada curs finalitza 20 dies abans de començar el curs. És imprescindible adjuntar fotocòpia de la capçalera de la nòmina i del DNI un cop se us hagi confirmat l’assistència.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada