24 de maig del 2012

Protestes nocturnes contra la reforma laboral que s'ha d'aprovar avui al Congrés

Redacció Actualitzat a les 08:08 h   24/05/2012


Mobilitzacions nocturnes en contra de la reforma laboral que s'ha d'aprovar avui al Congrés van recórrer ahir ciutats de tot l'Estat. Les protestes, convocades pels sindicats majoritaris, es repetiran aquest matí mentre els grups parlamentaris votin, en comissió, les esmenes parcials a la reforma.

A Barcelona, s'ha fet una vetlla amb torxes. Centenars de persones han participat en aquesta protesta convocats per Comissions Obreres i la UGT. Han començat el recorregut a la plaça de Sant Jaume, on s'ha llegit un manifest, i després han anat en comitiva fins a la delegació del govern de l'Estat a Catalunya.

A Madrid
, centenars de persones es van concentrar a la plaça Neptuno.

Els sindicats consideren que la reforma laboral és inútil i critiquen l'executiu de Rajoy per no haver-la negociat. Afirmen que la reforma ha creat més atur i que retalla drets laborals. Després del tràmit d'avui al Congrés, el text definitiu de la reforma laboral s'enviarà a la cambra alta perquè els canvis puguin entrar en vigor.





















Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada