15 de març del 2012

CCOO denuncia la mala gestió dels tiquets-menjador per a treballadors de la Generalitat


Ha portat a la pèrdua de part dels diners que sota aquest concepte havien de cobrar els treballadors al 2011
CCOO denuncia la mala gestió dels tiquets-menjador per a treballadors de la Generalitat 

Entre les moltes mesures de retallades de les condicions de treball i retributives dels treballadors i treballadores de la Generalitat, s’ha aplicat a 1 de gener, la retirada de l’ajut pel menjar que rebia una part de la plantilla com a compensació al tipus de jornada que han de realitzar en comparació amb la resta de plantilla.
La mala gestió dels propis responsables de la Generalitat ha comportat que, diners per aquest concepte que s’havien d’haver ingressat als treballadors i treballadores abans del 31 de desembre, hagin estat ingressats finalment durant la darrera setmana del mes de febrer. Es donava el cas que aquests diners havien de ser “gastats” pel treballador abans del 28 de febrer, desvirtuant-se així l’objecte d’aquest ajut que correspon a cada jornada treballada.
CCOO vol denunciar tant la situació de la mala gestió en sí com, el que és més greu, la pèrdua d’uns diners més enllà de les retallades aprovades pel Govern, per part de molts empleats/ades de la Generalitat, la majoria d’ells amb els sous més baixos, i pertanyents al PAS (Personal d’Administració i Serveis) dels centres d’Ensenyament.
CCOO ha exigit a la Directora General de la Funció Pública que es retornin aquests diners als seus legítims propietaris, els treballadors i treballadores afectats, i que de cap manera es quedin a mans de les empreses adjudicatàries del ticket-menjador.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada