16 de gener del 2012

Personal laboral: recurs vals menjador, tiquets restaurant...

  • Després del ridícul que ha fet el Govern amb l’aprovació del Decret llei 3/2011, que després ha hagut de retirar a corre-cuita davant l’allau de reclamacions i la seva manifesta il·legalitat, el Govern, i en concret la Secretaria de Funció i Administració Pública, continuen en la seva actitud de retallar drets dels treballadors i treballadores de la Generalitat, sense respectar els acords i pactes signats.
  • Ara el Govern ha deixat d’ingressar/pagar l’ajut de menjador,davant aquesta nova retallada de drets, no podem ser indiferents, i CCOO us proposem que presenteu un recurs administratiu davant la Secretaria general del vostre departament, perquè entenem que aquesta mesura és il·legal i confirma, un altre cop, el menyspreu d’aquest Govern cap a les treballadores i treballadors de la Generalitat.
  • Aquí teniu el model de recurs (personal funcionari i interí) i de reclamació (personal laboral) per tal que l’ompliu i el registreu al vostre departament (cal que en guardeu una còpia registrada).
  • MODEL DE RECURS - PERSONAL FUNCIONARI I INTERÍ (+)
  • MODEL DE RECLAMACIÓ - PERSONAL LABORAL (+)





NO A LES RETALLADES
SALVEM ELS SERVEIS PÚBLICS


BARCELONA: MANIFESTACIÓ 18 DE GENER DE 2012
A LES 17.30 HORES DES DE LA PLAÇA SANT JAUME FINS AL PARLAMENT



GIRONA: CONCENTRACIÓ18 DE GENER DE 2012
A LES 17.30 HORES A LA PLAÇA POMPEU FABRA 




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada