23 de març del 2019

DEIXEU L’ESCOLA EN PAU!!! VOLEM EDUCAR EN LLIBERTAT!!!



DEIXEU L’ESCOLA EN PAU!!!
VOLEM EDUCAR EN LLIBERTAT!!!

Amb aquest crit, la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya vam sortir en defensa dels nostres companys i companyes, situades en el punt de mira en el conflicte polític que estem vivint.

Ahir divendres es va produir un nou episodi amb la presència policial a diversos centres educatius catalans, per complir les ordres de la Junta Electoral Central. Uns centres educatius que només seran seu electoral el dia de les eleccions, es veuen situats al mig del conflicte més d’un mes abans de la próxima contesa electoral. Es reforça així el relat d’un sistema adoctrinador.

A qui l’interessa aquesta actuació? Per què la JEC ha pres aquesta decisió? Per què no ha demanat al Conseller d’Educació i altres responsables polítics que garanteixin, sense fer soroll, aquesta neutralitat que consideren conculcada, d’aquí al dia de les eleccions? Quin comandament policial ha ordenat als Mossos registrar, com així ha comunicat alguna direcció educativa, armaris de sales de docents?

Les úniques persones interessades a situar l’escola en el conflicte, són aquelles que el volen alimentar. Sembla que hi ha massa dirigent polític i policial desitjant trencar qualsevol pont de diàleg i solució política al conflicte. Perquè mentre existeixi conflicte, podrem continuar tenint una educació infrafinançada i castigada pels poders polítics.

Ja n’hi ha prou!!!

Els i les treballadores de l’educació de Catalunya no ens mereixem aquest tracte. Som plurals i diversos, i absolutament professionals. Treballem per una escola que ha de ser democràtica, plural i diversa, com la nostra societat. A més, ho fem en unes condicions massa precàries en comparació amb la riquesa que generem els i les treballadores, fruit d’unes polítiques de retallades socials i laborals defensades per Barcelona, Madrid i Brussel·les.

Deixeu en pau l’escola i els seus treballadors i treballadores!!!

Volem educar en llibertat, sense cap coacció!!!


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada