22 de febrer del 2017

Lleida, 14 de març: Jornada "Ara és demà"





Us convidem a la tercera de les JORNADES DE DEBAT sobre les ponències presentades al Consell Escolar de Catalunya, per tal de treballar sobre el present i el futur de l'educació a Catalunya.


Aquesta segona jornada es realizarà a l'Institut Maria Rúbies de Lleida i ens acompanyarà el professor de pedagogia internacional, Enric Prats, que ens donarà el marc per a debatre al voltant de l'alumnat, les famílies i l'avaluació en la transformació de l'educació.



Dimarts, 14 de març de 2017


17:30 h


Institut Maria Rúbies de Lleida (C/ Boqué, s/n)



Si aquest debat és pertinent sempre, actualment es fa imprescindible. Tothom sabem que el Consell Escolar de Catalunya fa poques setmanes va iniciar el debat sobre el futur de l'educació a Catalunya, al voltant de cinc eixos: pilars i arquitectura del sistema educatiu, centres, alumnat, professorat. Doncs bé, estem convençudes que cal compartir el debat sobre l'element clau que esdevé la formació al llarg de la vida i la importància dels nostres centres educatius, però partint de l'anàlisi crític de les nostres realitats actuals. Sense vosaltres no serà possible decidir l'educació que volem.

El ponent serà:
  • Enric Prats, Professor de Pedagogia Internacional

Com que l'aforament és limitat, cal que feu inscripció




Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada