5 de setembre del 2016

CCOO dóna suport al procés de pau a Colòmbia

Sembla que que després de 50 anys de conflicte armat, arriba la pau a Colòmbia. L'únic que queda pendent és el referèndum que s'ha de celebrar a principis d'octubre. 

Per animar als ciutadans a votar a favor de l'acord, diverses associacions de la societat civil entre les que s'inclou la FECODE (afiliada nacional de la Internacinal d'Educació) ha creat una plataforma que pretén el foment actiu de la pedagogia de la pau a través del programa Escuelas como territorios de la paz.

La Internacional de la Educación dóna suport a aquesta iniciativa. "La IE fomenta el respecte dels Drets Humans i de la democràcia des de i vers les aules. Els docents desenvolupen un paper fonamental en la resolcució dls conflictes socials d'avui i del demà" ha declarat Haldis Holst, Secretària general adjunta de la IE.

Avui dia 5 de setembre, la Federació Colombiana de Treballadors i Treballadores de l'Educació (FECODE) farà una trobada internacional de Mestres per la Pau de Colòmbia. Hi assistiran més de3 500 mestres i delegats d'arreu del món.

Llegeix i descarrega aquí la carta de suport del Secretari general de FECCOO

Tota la informació al web de la Internacional de l'Educació

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada