8 d’abril del 2016

Ajornada la Mesa de la Funció Pública del 7 d'abril.


VOLEM ELS NOSTRES DRETS, JA!



El govern de la Generalitat ha decidit ajornar, en uns 15 dies, la reunió de la Mesa General de la Funció Pública prevista pel 7 d’abril a les tres de la tarda.

Accedeix al comunicat en pdf

L’Administració addueix com a motiu de l’ajornament la carta del Govern Central sobre compliment de dèficit i pagament a proveïdors.

CCOO volem recordar el Govern, que :
  • Els treballadors i treballadores de la Generalitat són els únics de totes les administracions de Catalunya i de l’Estat que no hem cobrat la paga de 2012 i que també tenim pendents les de 2013 i 2014.
  • A Catalunya es l’únic lloc on no s’han arribat a acords per recuperar la resta de condicions laborals i socials que se’ns van arrabassar a 2012.
  • Ha de donar compliment a la Resolució aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya en la que l’insta a negociar la recuperació de totes les condicions de treball econòmiques i socials perdudes a 2012.

CCOO urgeix el Govern la convocatòria de la Mesa per negociar l’aplicació de la Resolució del Parlament de Catalunya. 

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada