6 de novembre del 2015

Comunicat dels sindicats que formen part de la Mesa General de Negociació de la Generalitat de Cataluny

Davant les informacions que tergiversen el contingut i les intencions de la concentració de delegats i delegades que s’ha produït avui coincidint amb la reunió de la Mesa General  els  sindicats sotasignats  volem manifestar que: 


Coincidint amb la reunió de la Mesa General  de Negociació de la Generalitat de Catalunya els sindicats que formem  part de la Mesa (CCOO,IAC i UGT ) hem convocat una concentració de delegats i delegades per exigir el Govern de la Generalitat  el retorn de la paga de 2012 i dels dies de permís i vacances per raons d’antiguitat .


  • A  aquesta concentració s’ha sumat un sindicat que no es present a la Mesa  i no forma part de la unitat sindical .
  • Alguns mitjans de comunicació ens han fet preguntes al voltant de la declaració que es presentarà al Parlament el dia 9 i la seva repercussió sobre la seguretat jurídica dels funcionaris i funcionaries de la Generalitat.
  • Els sindicats convocants hem contestat de forma  unitària mostrant  el nostre respecte per les decisions parlamentaries  i el convenciment de que cap govern posarà en risc la seguretat jurídica del funcionariat .
  • La nostra concentració d’avui i la resta de mobilitzacions que farem fins aconseguir les nostres reivindicacions son  estrictament de caràcter laboral i en contra de les politiques econòmiques  d’un govern que  retalla i precaritza les condicions de treball  i la prestació dels serveis públics  a Catalunya.
  • Qualsevol sindicat que vulgui sumar-se a aquestes reivindicacions serà  benvingut , sempre que no vulgui instrumentalitzar-les per fer proclames i posicionaments de caire polític partidari .
  • Per últim demanem als mitjans de comunicació que han fet una interpretació  contraria als objectius de la concentració que la rectifiquin.


CCOO       IAC       UGT

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada